RESTAURANT KABUL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kabul. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 21:12 Eten was erg lekker, alleen je krijgt echt zo weinig en dat voor bijna 30 euro het was zelf te weinig voor mij en me dochter belachelijk!!
11 sep 2022 om 21:17 Eerste keer besteld bij Kabul. Eten was heerlijk, maar voor die prijs krijg je wel erg weinig. Eten zat al op de naan waardoor deze helemaal soppig was. Ik kon de groenten letterlijk tellen op 1 hand. En een half bakje sla. Erg jammer. Veel te duur.
14 aug 2022 om 13:54 Het eten was lekker, alleen het eten werd 45 minuten later bezorgd. Excuses maken dat is jammer genoeg niet gebeurd. Drukte zal ook bij hen als excuus worden gebruikt of niet genoeg personeel etc... goed of beter plannen.
19 jul 2022 om 16:38 helaas ben ik beter gewent van jullie..... ipv aardappel io steenkoude rijst. weinig groenten en maar een stukje kip.... half bakje sla en geen naan. ik hoop dat het volgende keer beter is want ik kom heus wel terug
23 jun 2022 om 11:39 Niet meer wat het ooit was, hoopte op verbetering gezien de prijzen flink verhoogd zijn, maar helaas.
25 mei 2022 om 22:40 voor herhaling vatbaar
15 mei 2022 om 23:19 Heerlijk gegeten! *****
8 mei 2022 om 14:31 Kabab was goed, geen aardappelschijfjes maar friet, had ik wel bij frituur gaan e Kofta, 2 ini mini gehaktballetjes en wat bonen met veel rijst voor 17.00 euro!!! Echt belachelijk. Nooit meer, veel te duur.
7 mei 2022 om 14:42 Verschrikkelijk heb hele nacht buikpijn van gehad kip was gemixed met vlees wat niet klopt had alleen kip besteld , kip was niet vers kon je erg ruiken rijst had kleur verschil alsof het gemixt is met oud rijst ,dit geef je niet aan klanten !!
16 apr 2022 om 8:32 Food was delicious. And very fast delivery.
9 apr 2022 om 17:04 Nog niet bekend met de Afghaanse keuken? Doe jezelf een lol en bestel eens bij restaurant Kabul. Gegarandeerd dat je terugkomt. Wat ze wel slim doen is dat je met de hoofdgerechten net onder het minimum bedrag blijft. Maar verder: uitstekend!
8 apr 2022 om 22:54 Wij hadden zo een menu van rijst met kipfilet nou tot mijn grote teleurstelling kreeg ik net iets 5 eetlepels rijst met 1 stukje kipfilet en dat voor €14. Na gebeld te hebben kreeg weer een bakje met eten maar dat was ook niet veel.