RESTAURANT KABUL

RESTAURANT KABUL Eerste Afghaanse restaurant van Breda!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kabul. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 11:39 Niet meer wat het ooit was, hoopte op verbetering gezien de prijzen flink verhoogd zijn, maar helaas.
25 mei 2022 om 22:40 voor herhaling vatbaar
15 mei 2022 om 23:19 Heerlijk gegeten! *****
8 mei 2022 om 14:31 Kabab was goed, geen aardappelschijfjes maar friet, had ik wel bij frituur gaan e Kofta, 2 ini mini gehaktballetjes en wat bonen met veel rijst voor 17.00 euro!!! Echt belachelijk. Nooit meer, veel te duur.
7 mei 2022 om 14:42 Verschrikkelijk heb hele nacht buikpijn van gehad kip was gemixed met vlees wat niet klopt had alleen kip besteld , kip was niet vers kon je erg ruiken rijst had kleur verschil alsof het gemixt is met oud rijst ,dit geef je niet aan klanten !!
16 apr 2022 om 8:32 Food was delicious. And very fast delivery.
9 apr 2022 om 17:04 Nog niet bekend met de Afghaanse keuken? Doe jezelf een lol en bestel eens bij restaurant Kabul. Gegarandeerd dat je terugkomt. Wat ze wel slim doen is dat je met de hoofdgerechten net onder het minimum bedrag blijft. Maar verder: uitstekend!
8 apr 2022 om 22:54 Wij hadden zo een menu van rijst met kipfilet nou tot mijn grote teleurstelling kreeg ik net iets 5 eetlepels rijst met 1 stukje kipfilet en dat voor €14. Na gebeld te hebben kreeg weer een bakje met eten maar dat was ook niet veel.
25 mrt 2022 om 22:46 Super lekker eten!
25 mrt 2022 om 19:57 Ruime portie veel smaak lekker warm Heerlijk man!! Ik ga djt vaker bestellen
6 mrt 2022 om 22:12 very late so smal very symple
12 feb 2022 om 22:19 Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Erg vriendelijke bezorger ook.