RESTAURANT KABUL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kabul. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 6:12 Dit was de eerste keer maar ook de laatste keer. Veel te weinig voor wat je betaald en ik had ook nog de verkeerde bestelling gekregen. Dus ik belde ze op en mocht het niet eens terugsturen. Ik was aan het werk maar zou er heen zijn gaan racen
2 dec 2022 om 21:00 Eten was best oke maar echt veel te weinig. Jammer, zeker voor de redelijk hoge prijs.
23 nov 2022 om 7:06 Het eten was heerlijk, warm en genoeg. Wij hadden iets meer saus lekker gevonden, maar waren erg tevreden. Eindelijk een keer geen Italiaans of sushi.
21 nov 2022 om 0:20 Eten zalig, bezorging exact op gevraagde moment. Uitstekend verzorgd
5 nov 2022 om 21:02 Eerste kennismaking met Kabul. Bezorgtijd exact. Eten lekkerven goed op smaak. Portie grootte aan de kleine kant. Bij de qabeli palauw was het echt zoeken naar 3 stukjes lamsvlees, nee staat in geen verhouding tot de gerechtprijs. Jammer smaak prima.
2 nov 2022 om 19:20 Wacht al 2 uur op bestelling (waar bezorgtijd van 40min. werd aangegeven), nog niks ontvangen, ook geen seintje van het restaurant dat het wat langer gaat duren. Weet alvast dat hier niet meer besteld gaat worden door ons.
31 okt 2022 om 10:20 Het was lekker, maar volgens mij heb ik niet gekregen wat ik besteld had. Sla was wel erg weinig.
17 okt 2022 om 16:23 Het hoofdgerecht en de soep van de dag waren erg lekker.
16 okt 2022 om 21:16 Enorm lekker gegeten en goede service
16 sep 2022 om 21:12 Eten was erg lekker, alleen je krijgt echt zo weinig en dat voor bijna 30 euro het was zelf te weinig voor mij en me dochter belachelijk!!
11 sep 2022 om 21:17 Eerste keer besteld bij Kabul. Eten was heerlijk, maar voor die prijs krijg je wel erg weinig. Eten zat al op de naan waardoor deze helemaal soppig was. Ik kon de groenten letterlijk tellen op 1 hand. En een half bakje sla. Erg jammer. Veel te duur.
14 aug 2022 om 13:54 Het eten was lekker, alleen het eten werd 45 minuten later bezorgd. Excuses maken dat is jammer genoeg niet gebeurd. Drukte zal ook bij hen als excuus worden gebruikt of niet genoeg personeel etc... goed of beter plannen.